Porsaan sisäfilee ja paprikasalsa
- Annosmäärä5–6 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Raikas paprikasalsa maistuu herkulliselta porsaanfileen kanssa. Täydellistä viikonloppuruokaa.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
5–6 annosta
- 1 maustettu tai marinoitu porsaan sisäfilee
- 1 rkl öljyä
- 1 ruukku rosmariinia
Paprikasalsa
- 2 eriväristä paprikaa
- 1 punasipuli
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 1/2 ruukkua basilikaa hienonnettuna
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1/4 sitruunaa
- suolaa
- mustapippuria
Ravintosisältö
- Energia432 kJ / 103 kcal
- Rasva5,9 g
- josta tyydyttynyttä1,2 g
- Hiilihydraatit1,9 g
- josta sokereita1,8 g
- Proteiini10 g
- Suola0,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Valmista ensin paprikasalsa. Halkaise, puhdista ja leikkaa paprikat pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna punasipuli. Leikkaa pestyt kirsikkatomaatit lohkoiksi. Sekoita joukkoon basilika, mausteet, oliiviöljy ja sitruunalohkosta puristettu mehu. Anna maustua jääkaapissa mielellään 1–2 tuntia.
- Ota porsaanfilee huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistuksen aloittamista.
- Pyyhi filee talouspaperilla. Kuumenna öljy ja puolet rosmariininoksista paistinpannussa. Ruskista fileen pinta rosmariinioksien päällä paistaen.
- Siirrä filee uunivuokaan ja työnnä lihalämpömittari fileen paksuimpaan kohtaan. Paista uunissa 150 asteessa kunnes lihalämpömittari näyttää 70 astetta.
- Peitä vuoka uunista ottamisen jälkeen alumiinifoliolla ja anna lihan vetäytyä 15 minuuttia ennen leikkaamista. Tarjoa paprikasalsan kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Järvikylä rosmariini rkk FIHinta 4,99/kpl
- Basilika rkk luomu Suomi 1lkHinta 2,99/kpl
- Keiju kylmäpuristettu ekstra-neitsytoliiviöljyspray 200mlHinta 7,15/kpl35,75/l
- Pirkka Luomu sitruunaHinta n. 0,68/kpl3,99/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Pirkka mustapippuri 21g kokonainenHinta 0,85/kpl40,48/kg
- Pirkka suomalainen porsaan sisäfilee n. 550 gHinta n. 6,55/kpl11,90/kg
- Tamminen porsaan sisäfilee n500gHinta n. 6,98/kpl13,95/kg
- Neito rypsiöljy 500mlHinta 4,25/kpl8,50/l
- Pysyvästi edullinenKeiju rypsiöljy 0,5lHinta 2,15/kpl4,30/l
- Deliverde rosmariiniruukku SuomiHinta 4,35/kpl
- Järvikylä Rosmariini rasia 20gHinta 3,95/kpl197,50/kg
- Pirkka paprika 300 g / 2 kpl 1lkHinta 2,59/kpl8,63/kg
- Snack paprika mix 200g NL 1lkHinta 3,29/kpl16,45/kg
- Punasipuli SuomiHinta n. 0,20/kpl1,95/kg
- Pirkka punasipuli 350g Suomi 2lkHinta 1,15/kpl3,29/kg
- Nams Terttukirsikkatomaatti 180g Suomi 1lkHinta 3,99/kpl22,17/kg
- Helmitomaatti punainen pikari 200g Suomi 1lkHinta 4,89/kpl24,45/kg
- Järvikylä basilika rkk FIHinta 1,99/kpl
- Bertolli cucina oliiviöljy 200ml sprayHinta 6,69/kpl33,45/l
- Bertolli oliiviöljy 250ml classicoHinta 5,15/kpl20,60/l
- Sitruuna kgHinta n. 0,55/kpl2,89/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Santa Maria kokonainen Mustapippuri, pussi 22gHinta 1,29/kpl58,64/kg
- Meira mustapippuri kokonainen 27g pussi mausteHinta 1,19/kpl44,07/kg
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,3(6 arviota)
- yli 60 min
- yli 60 min4,1(11 arviota)
- yli 60 min3,1(30 arviota)
- 30 - 60 min
- 30 - 60 min3,0(8 arviota)
- 30 - 60 min3,6(166 arviota)
- 30 - 60 min
Arvostele resepti
ka. 3,0 (2 arviota)
- jh7 vuotta sittenMitä tarkoittaa punasipulin ja paprikan esikäsittely?
- K-Kuluttajapalvelu7 vuotta sittenHei jh, esikäsittelyllä tarkoitetaan paprikan pesemistä ja siementen poistamista sekä punasipulin kuorimista.