• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Makkara-vihannesvartaat

Makkara-vihannesvartaat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 120 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Vartaiden voiteluun

Kastike vartaille ja salaattivihanneksille

Lisäksi

    • 1jäävuorisalaatti
    • 1kurkku
    • 1rs(250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paloittele lenkkimakkara. Halkaise kesäkurpitsa pitkittäin ja leikkaa puolikkaat runsaan sentin paksuisiksi viipaleiksi. Leikkaa pekoniviipaleet ja nakit kahtia, maissintähkät kolmeen osaan. Paloittele paprikat ja valutetut ananasviipaleet.
  2. Kääri herkkusienet pekoniviipaleisiin. Pujottele vartaisiin vuorotellen paloiteltuja vihanneksia ja makkararoita ja jokaisen vartaan päähän viimeiseksi maissintähkäpala.
  3. Voitele vartaat grillauskastikkeella ja grillaa välillä käännellen. Voit kuumentaa vartaat myös uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia. Käännä vartaat kerran kuumennuksen aikana.
  4. Sekoita kastikeainekset. Mausta kermaviili-majoneesiseos sinapilla, viinietikalla, yrttiseoksella ja ripauksella suolaa.
  5. Suikaloi salaatti ja viipaloi kurkku. Lado paloitellut vihannekset ja kokonaiset kirsikkatomaatit vadille tai kulhoon. Tarjoa vartaat salaattivihannesten ja kastikkeen kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 120 kcal501 kJ
  • Proteiinia4,17 g
  • Hiilihydraatteja6,28 g
  • Rasvaa8,66 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille