• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mango-suklaakääretorttu

Mango-suklaakääretortussa maistuu häivähdys kookosta.
Mango-suklaakääretorttu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • yli 60 min
  • 233 kcal / 100 g

Ainekset

10 annosta

Täyte

Lisäksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 225 asteessa 6-8 minuuttia. Kumoa pohja kookoshiutaleilla ripotellun leivinpaperin päälle. Poista paistopaperi. Anna jäähtyä.
  2. Valuta mangoviipaleet ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää joukkoon mangokuutiot. Mausta sokerilla. Levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle pitkältä sivulta alkaen. Anna vetäytyä jääkaapissa noin tunti ennen tarjoamista.

Tiesitkö että...

Vinkki! Mausta täyte halutessasi 1 rkl limetinmehua ja 1 tl limetin raastettua kuorta.

Ravintosisältö per 100 g

  • 233 kcal975 kJ
  • Proteiinia4,89 g
  • Hiilihydraatteja28 g
  • Rasvaa11,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2