• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mangokääretorttu

Mangokääretortussa on suklainen pohja ja täytteenä herkullinen mangovaahto.
Mangokääretorttu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 14 palaa
  • 30 - 60 min
  • 143 kcal / annos (60g)

Ainekset

14 palaa

Pinnalle

    • 1/2dlmantelilastuja

Täyte

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pane uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri napakaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään vehnäjauhot, perunajauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe. Siivilöi seos muna-sokerivaahtoon kevyesti sekoittaen.
  2. Levitä taikina leivinpaperilla peitetylle uunipannulle. Ripottele taikinan päälle mantelilastut. Paista uunin keskitasolla noin 6 minuuttia.
  3. Kumoa kypsä pohja sokeroidulle leivinpaperille. Irrota paistopaperi tortun pinnalta. Torttulevy saa jäähtyä täysin ennen täyttämistä.
  4. Valuta mangoviipaleet ja kuutioi ne. Vaahdota kerma. Sekoita kermavaahto, tuorejuusto, mangokuutiot, sokeri, vanilliinisokeri ja sitruunanmehu keskenään. Levitä täyte torttupohjalle. Rullaa torttu pitkän sivun suuntaisesti leivinpaperin avulla tiukaksi rullaksi.
  5. Torttu saa vetäytyä jääkaapissa ennen tarjoamista. Viipaloi torttu tarjoiluvadille.

Ravintosisältö perannos 60g100 g

  • 143 kcal598 kJ
  • Proteiinia2,62 g
  • Hiilihydraatteja15,8 g
  • Rasvaa7,81 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4