Mangokääretorttu
Mangokääretortussa on suklainen pohja ja täytteenä herkullinen mangovaahto.
14 palaa30 - 60 min143 kcal / annos (60g)
Ainekset
14 palaa
- 3kananmunaa
- 1 1/2dlsokeria
- 1/2dlPirkka vehnäjauhoja
- 1/2dlperunajauhoja
- 1tlleivinjauhetta
Pinnalle
- 1/2dlmantelilastuja
Täyte
- 1tlk(425 g)Pirkka mangoviipaleita sokeriliemessä
- 1dlvispikermaa
- 1rs(180 g)Pirkka maustamatonta tuorejuustoa
- 2rklsokeria
- 2tlvanilliinisokeria
- 1rklsitruunanmehua
Valmistus
30 - 60 min- Pane uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri napakaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään vehnäjauhot, perunajauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe. Siivilöi seos muna-sokerivaahtoon kevyesti sekoittaen.
- Levitä taikina leivinpaperilla peitetylle uunipannulle. Ripottele taikinan päälle mantelilastut. Paista uunin keskitasolla noin 6 minuuttia.
- Kumoa kypsä pohja sokeroidulle leivinpaperille. Irrota paistopaperi tortun pinnalta. Torttulevy saa jäähtyä täysin ennen täyttämistä.
- Valuta mangoviipaleet ja kuutioi ne. Vaahdota kerma. Sekoita kermavaahto, tuorejuusto, mangokuutiot, sokeri, vanilliinisokeri ja sitruunanmehu keskenään. Levitä täyte torttupohjalle. Rullaa torttu pitkän sivun suuntaisesti leivinpaperin avulla tiukaksi rullaksi.
- Torttu saa vetäytyä jääkaapissa ennen tarjoamista. Viipaloi torttu tarjoiluvadille.
Kategoriat
Sesongit Leivonta ja jälkiruoat
Ravintosisältö per annos 60g100 g
- 143 kcal598 kJ
- Proteiinia 2,62 g
- Hiilihydraatteja15,8 g
- Rasvaa7,81 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi