• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mansikat ja balsamicokastike

Mansikat ja balsamicokastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Koristeeksi

    • sitruunan raastettua kuorta

Valmistus

alle 15 min
  1. Mittaa balsamiviinietikka, vesi, sokeri ja sitruunan kuoriraaste kattilaan. Keitä ilman kantta noin 7 minuuttia, kunnes kastike muuttuu hieman siirappimaiseksi. Mausta vanilliinisokerilla. Anna jäähtyä.
  2. Puhdista mansikat ja paloittele ne. Paloittele myös jäätelö. Kokoa annokset jäätelöstä, mansikoista ja kastikkeesta annoskulhoihin. Koristele halutessasi sitruunan raastetulla kuorella.

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 300 kcal1 260 kJ
  • Proteiinia5 g
  • Hiilihydraatteja37 g
  • Rasvaa15 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille