Mansikkagazpacho
Mansikkagazpacho on viileämpi versio kylmästä gazpachosta. Nauti jälkiruokashotteina tai hellepäivän välipalana.
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 250gmansikoita
- 250gvesimelonia
- 8mintunlehteä
- (1/4 dl sokeria)
- 1rklsitruunanmehua
- jäitä
Valmistus
30 - 60 min- Poista mansikoista kannat. Kuori meloni ja leikkaa kuutioiksi. Nosta mansikat ja melonipalat , minttu ja halutessasi sokeri tehosekoittimeen. Käynnistä ja anna käydä, kunnes seos on tasaista. Sekoita joukkoon sitruunanmehu. Anna viilentyä jääkaapissa puoli tuntia.
- Jaa mansikkagazpacho pieniin laseihin ja lisää joukkoon jäitä. Koristele mintulla ja mansikoilla.
- Tarjoa jälkiruokashotteina tai hellepäivän viileinä välipaloina.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi
Hommatkaa paremmat reseptit
Todella maittava resepti kiitos k-ruoka!! Olen kiitollinen! Terveisin Erja-mummi
ok