• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Mansikkagazpacho

Mansikkagazpacho on viileämpi versio kylmästä gazpachosta. Nauti jälkiruokashotteina tai hellepäivän välipalana.
Mansikkagazpacho
Reseptin teki kumppani
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 250gmansikoita
    • 250gvesimelonia
    • 8mintunlehteä
    • (1/4 dl sokeria)
    • 1rklsitruunanmehua
    • jäitä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Poista mansikoista kannat. Kuori meloni ja leikkaa kuutioiksi. Nosta mansikat ja melonipalat , minttu ja halutessasi sokeri tehosekoittimeen. Käynnistä ja anna käydä, kunnes seos on tasaista. Sekoita joukkoon sitruunanmehu. Anna viilentyä jääkaapissa puoli tuntia.
  2. Jaa mansikkagazpacho pieniin laseihin ja lisää joukkoon jäitä. Koristele mintulla ja mansikoilla.
  3. Tarjoa jälkiruokashotteina tai hellepäivän viileinä välipaloina.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 15 arvostelua