• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Couscous-salaatti

Ruokaisa couscous-salaatti sopii sellaisenaan illanistujaistarjottavaksi tai lisäkkeeksi esimerkiksi broilerin kanssa.
Couscous-salaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 302 kcal / annos (260g)

Ainekset

6 annosta

Valkosipulikastike

Lisäksi

    • Pirkka marinoituja broilerin koipireisiä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Mittaa couscous kattilaan. Kaada kattilaan kiehuva vesi ja lisää suola. Peitä kannella ja anna vetäytyä noin 6 minuuttia. Sekoita irtonaiseksi ja anna jäähtyä.
  2. Halkaiset kirsikkatomaatit, paloittele paprika ja kurkku. Hienonna punasipuli. Paloittele puolikuivatut tomaatit pienemmiksi.
  3. Sekoita couscousin joukkoon vihannekset ja valutetut salaattijuustokuutiot. Mausta sitruunanmehulla, salaattijuustokuutioiden öljymarinadilla, mustapippurilla ja korianterilla.
  4. Sekoita kermaviilin joukkoon hienonnettu valkosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa lisäksi pakkauksen ohjeen mukaan kypsennettyä broileria.

Tiesitkö että...

Vinkki! Couscousin voit kypsentää myös tomaattimehussa. Jos tomaattimehu sisältää suolaa, tarkista maku ennen suolan lisäämistä.

Ravintosisältö perannos 260g100 g

  • 302 kcal1 260 kJ
  • Proteiinia10,5 g
  • Hiilihydraatteja26 g
  • Rasvaa17,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille39