Mantelilla täytetty pullakranssi
Mantelilla täytetty pullakranssi on näyttävä ja maistuva kahvipöydän tarjottava. Siitä riittää isommallekin seurueelle ja maistuu monelle.
n. 25 viipalettayli 60 min0 kcal / 100 g
Ainekset
n. 25 viipaletta
Taikina
- 2 1/2 dl:n pullataikina Pirkka vehnäjauhopussin
- (2 kg) mukaan
Täyte
- 75gPirkka leivontamargariinia
- 3/4dltomusokeria
- 3/4dlPirkka korppujauhoja
- 1 1/2rklPirkka vaniljasokeria
- 2tlkanelia
Voiteluun
- kananmunaa
Koristeluun
- raesokeria
- Pirkka mantelilastuja
Valmistus
yli 60 min- Kauli kohonnut taikina 30 x 75 cm kokoiseksi levyksi. Jaa taikina kolmeen 10 cm:n levyiseen kaistaleeseen.
- Täytettä varten sulata margariini ja sekoita kaikki ainekset keskenään.
- Jaa täyte taikinakaistaleille ja muotoile täyte noin sormenpaksuisiksi tangoiksi niin, että täyte ulottuu kaistaleiden päästä päähän. Rullaa kaistaleet kääröiksi = pitkon säikeiksi. Letitä säikeillä pitko ja nosta pellille kaarevaan muotoon taivutettuna kohoamaan.
- Voitele hyvin kohonnut pitko munalla ja koristele mantelilastuilla sekä raesokerilla. Paista 200 asteessa uunin alatasolla 20-25 minuuttia. Jos mantelilastut tummuvat liikaa, peitä pitko alumiinifoliolla.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat
Ravintosisältö per 100 g
- 0 kcalNaN kJ
- Proteiinia NaN g
- HiilihydraattejaNaN g
- RasvaaNaN g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi