Marinadi lihalleTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Marinadi lihalle

Marinointi on nopea tapa mureuttaa ja mehevöittää liha ruhonosasta riippumatta. Marinadi sopii niin grillattavalle kuin paistettavalle lihalle.

  • alle 5 min
  • 260 kcal / 100 g

Ainekset

    • 1dlteriyakikastiketta
    • 3rklpunaviinietikkaa
    • 3rklöljyä
    • 1rkltuoretta, raastettua inkivääriä tai
    • inkivääritahnaa

Valmistus

alle 5 min
  1. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Pane marinoitavat lihat tiiviiseen muovipussiin ja kaada joukkoon marinadi. Sulje pussi tiiviisti ja anna maustua yön yli jääkaapissa. Kääntele pussia maustumisen aikana.
  2. Ota liha lämpenemään noin tunti ennen kypsennystä.

Tiesitkö että...

Vinkki! Marinadi sopii erityisesti naudanlihalle.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 260 kcal1 090 kJ
  • Proteiinia2,38 g
  • Hiilihydraatteja11,5 g
  • Rasvaa22,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 26 arvostelua