Marinoidut naposteluporkkanat
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Naposteluporkkanoista syntyy maukas lisäke, kun marinoit ne appelsiinilla, inkiväärillä ja rakuunalla.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
10 annosta
2 ps (à 250 g) | tai |
1/2 l | vettä tai |
1/2 tl | suolaa tai |
Marinadi | |
---|---|
1 | appelsiinin raastettu kuori ja mehu tai |
1 tl | inkivääritahnaa tai |
1/2 tl | suolaa tai |
1/4 tl | mustapippuria tai |
2 rkl | rypsiöljyä tai |
2 rkl | juoksevaa hunajaa tai |
1/2–1 dl | tuoretta rakuunaa hienonnettuna tai |
Valmistus
30 - 60 min
Sekoita puristettuun appelsiinin mehuun kuoriraaste, inkivääritahna, suola, mustapippuri, öljy ja hunaja. Keitä naposteluporkkanoita kevyesti suolalla maustetussa vedessä noin viisi minuuttia, kunnes ne ovat hiukan pehmenneet. Kaada keitinvesi pois ja sekoita kuumien porkkanoiden joukkoon marinadi sekä rakuunaa. Anna maustua kannen alla vähintään 1/2 tuntia. Tarjoa naposteluporkkanat haaleina tai kylminä kinkun tai kalkkunan lisäkkeenä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,1(14 arvostelua)
- 30 - 60 min4,1(35 arvostelua)
- yli 60 min3,8(118 arvostelua)
- 30 - 60 min3,6(24 arvostelua)
- 30 - 60 min4,5(2 arvostelua)
- 30 - 60 min4,7(3 arvostelua)
- yli 60 min
- alle 30 min