• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Fenkolilohi

Fenkoli-lohessa maistuu raikas appelsiini, kaprikset ja oliivit.
Fenkolilohi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 330 kcal / annos (250g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Poista ruodot ja ylimääräinen rasva tarvittaessa. Leikkaa kala annospaloiksi nahkoineen. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Suikaloi fenkoli mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi.
  3. Kuumenna rasva pannulla. Lisää fenkoli ja paista noin 5 minuuttia. Lisää kaprikset ja puolitetut tai viipaloidut oliivit, appelsiininmehu ja -kuori. Paista pari minuuttia.
  4. Paista kalapaloja rasvassa kuumalla pannulla ensin nahkapuoli alaspäin noin 3 minuuttia. Käännä kalapalat ja paista kypsiksi. Annostele fenkoliseosta lautasille ja nosta päälle kalapalat. Koristele tillillä.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit kypsentää lohen myös uunissa. Nosta filee vuokaan nahkapuoli alaspäin ja paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Ravintosisältö perannos 250g100 g

  • 330 kcal1 380 kJ
  • Proteiinia25 g
  • Hiilihydraatteja7 g
  • Rasvaa23 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2