• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Rakuunatomaatit

Rakuunatomaatit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 84,2 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 4keskikokoista tomaattia
    • 2rklPirkka ekstra neitsytoliiviöljyä
    • 1/4tlsuolaa
    • ripausmustapippuria
    • 1rkltuoretta rakuunaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Halkaise tomaatit ja voitele leikkauspinnat ohuesti oliiviöljyllä. Ripottele pinnalle suolaa, pippuria ja rakuunaa.
  2. Kuumenna uunissa 225 asteessa 5-6 minuuttia. Tarjoa rakuunatomaatit kalan tai lihan lisäkkeenä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 84,2 kcal352 kJ
  • Proteiinia0,51 g
  • Hiilihydraatteja3,17 g
  • Rasvaa7,75 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille