Pikkelöidyt kasvikset
Pikkelöi kesän maut purkkiin! Tarjoa pikkelöityjä kasviksia grilliruokien lisäkkeenä.
- yli 60 min
Ainekset
- 2-3(200 g)porkkanaa
- 100gretiisejä
- 2(200 g)avomaankurkkua
- 1(50 g)pieni nippusipuli varsineen
- 3valkosipulinkynttä
- 1dlkorianteria hienonnettuna
Liemi
- 1dlväkiviinaetikkaa
- 1dlomenaviinietikkaa
- 1dlsokeria
- 3dlvettä
- 1 1/2tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
yli 60 min- Kuori porkkanat. Leikkaa retiiseistä kannat pois. Leikkaa porkkanat, kurkut ja retiisit ohuiksi viipaleiksi. Suikaloi sipuli ja hienonna varret. Halkaiset chili, poista siemenet ja hienonna. Kuori ja hienonna myös valkosipulit.
- Mittaa liemen ainekset kattilaan ja kiehauta seos. Jäähdytä liemi ja kaada lasipurkkiin kasvisten päälle. Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia. Tarjoa esimerkiksi grilliruoan lisäkkeenä.
Tiesitkö että...
Vinkki! Pikapikkelöidyt kasvikset säilyvät jääkaapissa muutamia päiviä. Parhaimmillaan kasvikset ovat samana päivänä, jolloin rakenne on rapea eikä väri ole ehtinyt haalistua.Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi