• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Punainen mojokastike Kanariansaarilta

Mojo-kastike tarjotaan vahvassa suolavedessä keitettyjen ryppyperunoiden kanssa.
Punainen mojokastike Kanariansaarilta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 38,6 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Halkaise tomaatit ja poista kannat. Poista paprikasta ja chilistä kanta, kalvot ja siemenet. Paloittele isohkoiksi paloiksi. Pane kaikki mojon ainekset, valkosipulia lukuunottamatta, monitoimikoneen kulhoon ja soseuta. Hienonna kuorittu valkosipuli veitsellä, näin valkosipulin aromi säilyy miellyttävänä. Lisää valkosipuli kastikkeeseen. Tarjoa perunoiden ja lihan kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 38,6 kcal161 kJ
  • Proteiinia0,87 g
  • Hiilihydraatteja5,95 g
  • Rasvaa1,14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua