Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Punainen mojokastike KanariansaariltaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Punainen mojokastike Kanariansaarilta

Mojo-kastike tarjotaan vahvassa suolavedessä keitettyjen ryppyperunoiden kanssa.

Ainekset

4 annosta
    • 2(250 g)tomaattia
    • 1(150 g)punainen paprika
    • 1–2valkosipulinkynttä
    • 2rkloliiviöljyä
    • 1–2rklvalkoviinietikkaa
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/2tlpaprikajauhetta
    • 1/4tlmustapippuria
    • ripaussokeria

Valmistus

alle 30 min
  1. Halkaise tomaatit ja poista kannat. Poista paprikasta ja chilistä kanta, kalvot ja siemenet. Paloittele isohkoiksi paloiksi. Pane kaikki mojon ainekset, valkosipulia lukuunottamatta, monitoimikoneen kulhoon ja soseuta. Hienonna kuorittu valkosipuli veitsellä, näin valkosipulin aromi säilyy miellyttävänä. Lisää valkosipuli kastikkeeseen. Tarjoa perunoiden ja lihan kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille18 arvostelua