• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vaniljainen hedelmäsalaatti

Vaniljainen hedelmäsalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 130 kcal / annos (170g)

Ainekset

6 annosta
    • 1ps(70 g)kuivattuja kirsikoita
    • 2(500 g)kypsää päärynää
    • 1(500 g)cantaloupe- eli verkkomeloni
    • n. 250gvihreitä rypäleitä

Marinadi

    • 2dlPirkka omenatäysmehua
    • 1rklfariinisokeria
    • 5kokonaista mustapippuria
    • 1vaniljatanko

Valmistus

30 - 60 min
  1. Mittaa marinadin ainekset kattilaan. Halkaise vaniljatanko pitkittäin ja rapsuta veitsen kärjellä sisus kattilaan. Lisää myös vaniljatangon puolikkaat marinadiin. Lisää joukkoon kuivatut kirsikat. Kuumenna kiehuvaksi. Ota kattila liedeltä ja anna jäähtyä.
  2. Kuori ja kuutioi tai viipaloi päärynät. Kuori ja kuutioi meloni. Puolita rypäleet, jos ne ovat isokokoisia.
  3. Poista marinadista vaniljatanko ja mustapippurit. Kaada liemi hedelmien päälle ja anna marinoitua vähintään 30 minuuttia.

Ravintosisältö perannos 170g100 g

  • 130 kcal544 kJ
  • Proteiinia1 g
  • Hiilihydraatteja30 g
  • Rasvaa1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille