• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pestomarinoidut kasvikset

Pestomarinoidut kasvikset
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

    • 2-3(n. 200 g)porkkanaa
    • 1(n. 200 g)pieni kukkakaali
    • 1(n. 250 g)parsakaali
    • 1punasipuli

Marinadi

Valmistus

yli 60 min
  1. Huuhdo ja kuori porkkanat. Viipaloi ne. Huuhdo ja paloittele kukka- ja parsakaali pieniksi kukinnoiksi.
  2. Pane kasvikset kiehuvaan suolalla maustettuun veteen ja keitä niitä noin 3-4 minuuttia. Valuta ja pane kasvikset kulhoon.
  3. Sekoita pestomarinadin ainekset keskenään ja kaada kasvisten päälle. Anna marinoitua jääkaapissa yön yli. Sekoita muutamia kertoja marinoitumisen aikana.

Ravintosisältö per 100 g

  • 75 kcal314 kJ
  • Proteiinia2,7 g
  • Hiilihydraatteja4,3 g
  • Rasvaa4,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4