Parsakaali-siitakesienipaistos
Seesamiöljyssä paistetut parsakaalit ja siitakesienet ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan todella herkullisia. Resepti: Akseli Herlevi
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1(n. 200 g)parsakaali
- 150gsiitakesieniä
- 1/2dlpaahdettua seesamiöljyä
- 4rklsoijakastiketta
- 1dlNaughty BRGR Kimchi Mayoa
- 4tlkuorittuja seesaminsiemeniä
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa parsakaalista nuput erilleen. Kuori varsi ja leikkaa siitä ohuita suikaleita.
- Keitä nuput kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä noin 5 minuuttia ja jäähdytä jäävedessä. Valuta hyvin.
- Leikkaa siitakesienet neljään osaan ja paista pannulla seesamiöljyssä. Lisää pannulle suikaloitu parsakaalin varsi ja keitetyt nuput.
- Lisää joukkoon soijakastike ja keitä vielä 2 minuuttia. Nostele paistos tarjolle ja pursota päälle kimchi majoneesia sekä seesaminsiemeniä.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi