• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Harlekiinisalaatti

Harlekiinisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • yli 60 min
  • 100 kcal / annos (115g)

Ainekset

8 annosta
    • 1kgpunaisia, oransseja ja keltaisia paprikoita

Marinadi

Valmistus

yli 60 min
  1. Leikkaa paprikat lohkoiksi. Poista kalvot ja siemenet. Lado lohkot pellille folion päälle kupera puoli ylöspäin.
  2. Paahda paprikoita uunissa grillivastuksen alla 10-13 minuuttia, kunnes kuoret kupruilevat ja saavat mustia laikkuja.
  3. Ota paprikat uunista, peitä pelti esimerkiksi uunipannulla tai foliolla tiiviisti ja anna höyrystyä ja hieman jäähtyä muutama minuutti. Näin kuori irtoaa helpommin.
  4. Vedä kalvomaiset kuoret pois ja leikkaa paprikat 2-3 cm:n viipaleiksi laakeaan astiaan.
  5. Sekoita marinadin ainekset, kaada paprikoiden päälle ja sekoita. Nosta kylmään maustumaan 1/2 tunniksi. Tarjoa tapaksena, alkuruokana tai esimerkiksi grilliruoan lisäkkeenä.

Tiesitkö että...

Vinkki! Tarjoa lisäksi Pirkka-sarjan sitruunatäytteisiä oliiveja ja valkosipuli-yrttikatkarapuja sekä ilmakuivattua kinkkua tai Chorizo-makkaraa ja tuoretta leipää.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 115g100 g

  • 100 kcal420 kJ
  • Proteiinia1 g
  • Hiilihydraatteja6 g
  • Rasvaa8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu