Balsamicomarinoidut salottisipulitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Balsamicomarinoidut salottisipulit

Tarjoa balsaminicomarinoidut salottisipulit grilliruokien lisäkkeenä tai salaatissa. Noin 2,75€/annos.

  • yli 60 min

Ainekset

    • 1ps(350 g)Pirkka salottisipulia
    • 1 1/2dlomenamehua
    • 1/2dlväkiviinaetikkaa
    • 1/2dlsokeria
    • 1/2rkltuoretta rosmariinia hienonnettuna
    • 3/4tlsuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuori sipulit ja leikkaa ne koosta riippuen neljään-kuuteen lohkoon. Paahda sipuleita kuumalla pannulla ilman rasvaa sekoitellen, kunnes ne saavat vähän väriä ja pehmenevät.
  2. Mittaa liemen ainekset kattilaan ja kiehauta. Kaada liemi sipuleiden päälle, jäähdytä ja nosta kylmään. Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia tai seuraavaan päivään. Tarjoa esimerkiksi grilliruokien kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua