Pannukakku pähkinäsiirappikastikkeella
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Hasselpähkinäsiirappi tuo makeutta ja rapeutta pannukakkuihin. Kokeile myös muita pähkinöitä, kuten cashew- ja pekaanipähkinöitä.
Ainekset
6 annosta
7 dl | maitoa tai |
2 | kananmunaa tai |
3 1/2 dl | vehnäjauhoja tai |
1 tl | suolaa tai |
1 rkl | sokeria tai |
2 rkl | öljyä tai |
Pähkinäsiirappi | |
---|---|
1 dl | tai |
1 dl | tai |
Lisäksi | |
1 tlk (410 g) | tai |
1 dl | tai |
1 tl | vanilliinisokeria tai |
2 tl | sokeria tai |
Valmistus
30 - 60 min
Sekoita kierrevatkaimella maidon joukkoon munat, vehnäjauhot, suola, sokeri ja öljy. Taikina saa turvota puolisen tuntia. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Paista 200 asteessa keskitasolla noin 25 minuuttia.
Rouhi pähkinät veitsellä karkeaksi rouheeksi. Kuumenna pähkinärouhe ja vaahterasiirappi teräskattilassa. Keitä pari minuuttia. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla ja vanilliinisokerilla.
Paloittele pannukakku ja tarjoa kuuman pähkinäsiirapin, persikkaviipaleiden ja kermavaahdon kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,2(54 arviota)
- 30 - 60 min3,8(53 arviota)
- 30 - 60 min4,1(15 arviota)
- 30 - 60 min4,1(10 arviota)
- 30 - 60 min4,0(2 arviota)
- yli 60 min3,2(21 arviota)
- 30 - 60 min4,5(36 arviota)
- 30 - 60 min3,8(14 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (8 arviota)