Marokkolaiset lihapullat
Makumatka Marokkoon onnistuu arki-iltanakin, sillä karitsapyörykät hautuvat kypsäksi valmiissa kastikeessa alle 10 minuutissa. Tarjoa lisäksi couscousta. Noin 3,05€/annos.*
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(400 g)karitsan jauhelihaa tai
- naudan jauhelihaa
- 1tlkuivattua minttua
- 3/4tlsuolaa
- 1/2tlkanelia
- 1/4tlmustapippuria
- 1dl(lehti)persiljaa hienonnettuna
Paistamiseen
- 1tlrypsiöljyä
Valmistus
alle 30 min- Laita jauheliha kulhoon. Lisää mausteet ja persilja. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
- Pyörittele taikinasta kostetuin käsin noin 24 pientä pyörykkää.
- Ruskista pyörykät pannussa parissa erässä tilkassa öljyä.
- Lisää lihapullakastike ja kuumenna kiehuvaksi. Hauduta kannen alla 7-8 minuuttia. Tarjoa karitsapyörykät kastikkeineen couscousin kanssa.
Katso video
Tiesitkö että...
Kokeile lisäkkeeksi valmiiksi marokkolaisittain maustettua Al'Fez couscousta. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 11/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi
Idea hyvä, mutta tuo valmiskastike on aivan kamalan makuista ja ihan liian makeaa.
Mukava makumatka, tykkäsin ja teen varmasti uudestaankin tätä herkkua! Huippukätevä tuo marokkolaisittain maustettu couscous!
Ei nämä Ruotsalaisia lihapullia voita ja söin kaikki vaikka en tekisi uudestaan. Ihan kiva kokeillu.