• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mascarpone-marjatorttu

Kaurainen pohja valmistuu helposti ainekset sekoittamalla. Mascarpone tuo täytteeseen ihanaa täyteläisyyttä, mikä sopii mainiosti raikkaiden marjojen kanssa. Resepti vain noin 1,45 €/annos*
Mascarpone-marjatorttu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 annosta
  • yli 60 min
  • 290 kcal / annos (125g)

Ainekset

12 annosta

Pohja

    • 1 1/2dlkaurahiutaleita
    • 1 1/2dlvehnäjauhoja
    • 1tlleivinjauhetta
    • 1dlfariinisokeria
    • 1tlvanilliinisokeria
    • 100gvoita
    • 1muna

Täyte

Pinnalle

    • 1/2-1ltuoreita marjoja (esim. viinimarjoja, vadelmia ja
    • mustikoita)

Valmistus

yli 60 min
  1. Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään. Sekoita taikinaan sulatettu voi ja rikottu kananmuna. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle (ei reunoille). Paista 200 asteessa noin 13 minuuttia.
  2. Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi, sekoita joukkoon mascarpone ja rahka. Mausta sokerilla.
  3. Levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja viimeistele torttu runsailla tuoreilla marjoilla. Tarjoa heti.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 125g100 g

  • 290 kcal1 230 kJ
  • Proteiinia7 g
  • Hiilihydraatteja26 g
  • Rasvaa18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4