Mascarpone-puolukkapiirakkaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Mascarpone-puolukkapiirakka

Muhkean mascarpone-puolukkapiirakan maut täydentävät toisiaan. Kermainen mascarponejuusto pyöristää puolukoiden kirpeyden, joten voit käyttää tähän piirakkaan runsaasti puolukoita. Noin 0,65€/annos.*

  • 12 annosta
  • yli 60 min
  • 285 kcal / annos (120g)

Ainekset

12 annosta

Pohja

Täyte

Valmistus

yli 60 min
  1. Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. Lisää joukkoon muna hyvin sekoittaen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen. Painele taikina jauhoja apuna käyttäen ison piirakkavuoan (⌀ 30 cm) pohjalle ja reunoille. Siirrä vuoka jääkaappiin.
  2. Sekoita notkistettu mascarpone, rahka, munat, sokeri, vanilliinisokeri ja kohmeiset puolukat keskenään.
  3. Nostele täyte pohjan päälle ja tasoita pinta.
  4. Paista piirakkaa 175 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 55 minuuttia. Tarjoa jäähtyneenä.

Tiesitkö että...

Vinkki! Jos käytät tuoreita puolukoita, lyhennä hieman paistoaikaa. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö per annos 120g100 g

  • 285 kcal1 190 kJ
  • Proteiinia 6 g
  • Hiilihydraatteja