Mätitahnalla täytetyt kananmunat
- Annosmäärä10 kpl
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
Kananmunanpuolikkaat mätitahnalla ovat cocktailpalaklassikko. Uutta makua saat niihin seesaminsiemenillä. Voit koristella ne myös perinteisemmin ruohosipulilla.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
10 kpl
5 | tai |
1 dl | tai |
paahdettuja seesaminsiemeniä tai | |
ruohosipulia hienonnettuna tai |
Valmistus
alle 30 min
Keitä kananmunia 7–8 minuuttia, keltuainen saa jäädä hieman pehmeäksi. Jäähdytä kylmässä vedessä, kuori ja halkaise munat.
Kaavi keltuaiset varovasti pikkulusikalla kulhoon. Sekoita joukkoon mätitahna. (Jos haluat tahnasta sileämpää, painele seos siivilän läpi lusikan avulla.) Lusikoi täyte pursotinpussiin.
Aseta valkuaiset lautaselle ja pursota täyte tähtityllalla valkuaisten koloihin. Koristele paahdetuilla seesaminsiemenillä ja/tai ruohosipulilla.
Helpossa versiossa voit pursottaa mätitahnan suoraan kananmunan puolikkaiden päälle ja koristella pinnan seesaminsiemenillä ja ruohosipulilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,5(24 arvostelua)
- yli 60 min4,3(9 arvostelua)
- 30 - 60 min3,8(17 arvostelua)
- alle 30 min4,0(40 arvostelua)
- alle 30 min3,8(24 arvostelua)
- alle 15 min3,6(52 arvostelua)
- alle 30 min3,7(18 arvostelua)
- alle 30 min
Arvostele resepti
ka. 4,5 (11 arvostelua)