Mätitahnalla täytetyt kananmunat
Kananmunanpuolikkaat mätitahnalla ovat cocktailpalaklassikko. Uutta makua saat niihin seesaminsiemenillä. Voit koristella ne myös perinteisemmin ruohosipulilla. Noin 0,45€/annos.*
10 kplalle 30 min
Ainekset
10 kpl
- paahdettuja seesaminsiemeniä
- ruohosipulia hienonnettuna
Valmistus
alle 30 min- Keitä kananmunia 7-8 minuuttia, keltuainen saa jäädä hieman pehmeäksi. Jäähdytä kylmässä vedessä, kuori ja halkaise munat.
- Kaavi keltuaiset varovasti pikkulusikalla kulhoon. Sekoita joukkoon mätitahna. (Jos haluat tahnasta sileämpää, painele seos siivilän läpi lusikan avulla.) Lusikoi täyte pursotinpussiin.
- Aseta valkuaiset lautaselle ja pursota täyte tähtityllalla valkuaisten koloihin. Koristele paahdetuilla seesaminsiemenillä ja/tai ruohosipulilla.
Tiesitkö että...
Helpossa versiossa voit pursottaa mätitahnan suoraan kananmunan puolikkaiden päälle ja koristella pinnan seesaminsiemenillä ja ruohosipulilla. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Erityisruokavaliot
Kommentoi