• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Mausteinen broilerileipä

Mausteisen broilerileivän salaisuus piilee tulisessa arrabbiatapestossa. Lämmin broilerileipä maistuu niin välipalana kuin kevyenä lounaana.
Mausteinen broilerileipä
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 250 kcal / annos (160g)

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(340 g)Pirkka ohut broilerin fileeleikkeitä
    • 2tlöljyä
    • 1/2rs(à 180 g)Pirkka maustamatonta tuorejuustoa
    • 2(n. 200 g)tomaattia
    • 8viipaletta(n. 80 g)Pirkka leppäsavujuustoa
    • n. 1/2ruukkuPirkka jääsalaattia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Viipaloi fileeleikkeet koosta riippuen 3-4 palaan. Nosta palat kulhoon ja sekoita joukkoon 2 rkl arrabbiatapestoa. Anna broileripalojen maustua muovikelmulla peitettynä jääkaapissa noin 30 minuuttia.
  2. Sekoita loput pestosta (2 rkl) tuorejuuston joukkoon. Viipaloi tomaatit ja höylää juustosta viipaleita. Pese ja kuivaa salaatinlehdet. Kypsennä broileripalat grillissä tai pannulla. Paahda leivän puolikkaat.
  3. Kokoa leivät levittämällä maustettua tuorejuustoa kummallekin leipäpuolikkaalle. Aseta päälle salaatinlehtiä, broileripaloja sekä kaksi viipaletta juustoa. Lisää lopuksi tomaattiviipaleet ja leivän kansi. Toista tämä lopuille kolmelle leivälle.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 160g100 g

  • 250 kcal1 060 kJ
  • Proteiinia19 g
  • Hiilihydraatteja19 g
  • Rasvaa10 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua