• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broileri-parsakaalisalaatti

Aurinkokuivatullatomaatilla maustettu Pirkka Toscana salaattikastike antaa makua broileri-parsakaalisalaatille. Tarjoa lisäksi tuoretta leipää.
Broileri-parsakaalisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 330 kcal / annos (440g)

Ainekset

5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuumenna öljy pannulla ja paista fileeleikkeet kypsiksi (noin 8 minuuttia). Viipaloi fileeleikkeet ja mausta ne salaattikastikkeella.
  2. Kuutioi tomaatit ja suikaloi kurkku. Pese salaatit ja revi ne tarjoiluastiaan. Valuta päälle salaatinkastiketta. Nostele päälle tomaattikuutiot ja kurkkusuikaleet.
  3. Huuhdo parsakaali ja irrota nuput. Paloittele myös parsakaalin varsi. Keitä parsakaalia suolalla maustetussa vedessä noin 3 minuuttia. Valuta parsakaali.
  4. Nosta parsakaali salaattipohjan keskelle keoksi ja asettele reunoille viipaloitu broileri. Ripottele päälle vielä paahdettuja mantelilastuja.

Ravintosisältö perannos 440g100 g

  • 330 kcal1 390 kJ
  • Proteiinia32 g
  • Hiilihydraatteja9 g
  • Rasvaa19 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille