• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Unkarilainen paprikabroileri

Unkarilainen paprikabroileri
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 135 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta
    • 1pkt(n. 800 g)marinoimattomia broilerin rintaleikkeitä
    • 1iso sipuli
    • 2rklöljyä
    • 2rklpaprikajauhetta
    • cayennepippuria
    • 1 1/2tlsuolaa
    • 2vihreää paprikaa
    • 2tomaattia
    • 1tlk(120 g)smetanaa
    • 1rklvehnäjauhoja

Valmistus

30 - 60 min
  1. Poista broilerileikkeistä luut mutta jätä nahka. Paloittele leikkeet reilunkokoisiksi haarukkapaloiksi. Hienonna sipuli ja paloittele paprikat. Kuutioi tomaatit.
  2. Kuumenna öljy paistokasarissa ja kuullota sipuli miedolla lämmöllä. Sekoita joukkoon paprikajauhe ja cayennenpippuri. Lisää broilerinpalat ja ruskista ne kauttaaltaan. Mausta suolalla. Kaada joukkoon tomaatit ja paprikat. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla vajaat kymmenen minuuttia välillä sekoitellen.
  3. Sekoita smetanan joukkoon vehnäjauhot ja lisää pataan. Keitä hiljalleen vielä viitisen minuuttia. Tarjoa pastan tai keitettyjen perunoiden kanssa. Salaatiksi sopivat etikalla, suolalla ja sokerilla maustetut kurkkuviipaleet.

Ravintosisältö per 100 g

  • 135 kcal567 kJ
  • Proteiinia12,4 g
  • Hiilihydraatteja1,64 g
  • Rasvaa8,82 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille7