• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mausteinen liha-papupata

Mausteinen liha-papupata
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 52,4 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

    • persiljaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Ruskista lihasuikaleet pienissä erissä. Mausta ne suolalla ja pippurilla. Siirrä lihat pataan. Huuhdo pannu paistamisen välillä tilkalla vettä ja kaada liemi pataan.
  2. Lisää pataan sipulikuutiot, hienonnetut valkosipulinkynnet, tomaattipyree, laakerinlehdet, chili ja huhmaressa hienonnettu kumina. Sekoittele hetki. Kaada pataan vielä vettä sen verran, että lihapalat juuri ja juuri peittyvät.
  3. Anna padan hautua kannen alla miedolla lämmöllä 1-2 tuntia, kunnes liha on mureaa. Sekoita välillä. (Lisää vettä tarvittaessa.) Kaada joukkoon pavut kastikkeineen ja mausta oreganolla. Kuumenna ja koristele persiljalla. Tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 52,4 kcal219 kJ
  • Proteiinia8,93 g
  • Hiilihydraatteja1,68 g
  • Rasvaa1,07 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille