Paprikainen krakovanvuoka
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Kasviksista ja mausteisesta krakovanmakkarasta kypsyy uunissa maukas ja helppo arkiruoka.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- 4 (n. 500 g) paprikaa (punaista, vihreää ja keltaista)
- 5–6 (n. 300 g) Pirkka perunaa (punainen tai keltainen pussi)
- 3 (n. 300 g) tomaattia
- 2 (n. 200 g) sipulia
- 2 pkt (à 250 g) Pirkka krakovanmakkaraa
- 1–2 valkosipulinkynttä
- 3 rkl oliiviöljyä
- 3/4 tl suolaa
- 2 tl kuivattua oreganoa tai 2 rkl tuoretta oreganoa
- mustapippuria
Ravintosisältö
- Energia569 kJ / 136 kcal
- Rasva9,6 g
- josta tyydyttynyttä3,3 g
- Hiilihydraatit6,2 g
- josta sokereita2,8 g
- Proteiini5,3 g
- Suola0,9 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Halkaise paprikat, poista siemenet ja viipaloi reiluiksi paloiksi. Kuori perunat ja halkaise ne.
- Leikkaa tomaatit ja sipuli lohkoiksi ja makkarat sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Viipaloi valkosipulinkynnet.
- Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja pyörittele paprikoita, sipuleita ja perunoita, kunnes ne kuullottuvat. Levitä kasvikset laakeaan uunivuokaan. Sekoita joukkoon mausteet. Kypsennä 225 asteessa uunissa 30 minuuttia.
- Lisää joukkoon makkarat ja jatka kypsentämistä noin 15 minuuttia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −8 %Plussa-kortillaEtuhinta 6,00/2 kpl12,00/kgIlman Plussa-korttia 3,29/kpl (13,16/kg)
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,1(107 arviota)
- 30 - 60 min3,8(53 arviota)
- 30 - 60 min4,4(112 arviota)
- alle 30 min4,1(31 arviota)
- alle 30 min3,7(42 arviota)
- yli 60 min3,0(2 arviota)
- 30 - 60 min
- yli 60 min4,1(33 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,6 (15 arviota)
- Taikku1 vuosi sittenTätä olen tehnyt monesti. Lisään hieman vettä vuoan pohjalle tai laitan tomaatteja vähän reilummin että tulee nestettä