• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Paprikainen krakovanvuoka

Kasviksista ja mausteisesta krakovanmakkarasta kypsyy uunissa maukas ja helppo arkiruoka.
Paprikainen krakovanvuoka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 408 kcal / annos (400g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Halkaise paprikat, poista siemenet ja viipaloi reiluiksi paloiksi. Kuori perunat ja halkaise ne.
  2. Leikkaa tomaatit ja sipuli lohkoiksi ja makkarat sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Viipaloi valkosipulinkynnet.
  3. Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja pyörittele paprikoita, sipuleita ja perunoita, kunnes ne kuullottuvat. Levitä kasvikset laakeaan uunivuokaan. Sekoita joukkoon mausteet. Kypsennä 225 asteessa uunissa 30 minuuttia.
  4. Lisää joukkoon makkarat ja jatka kypsentämistä noin 15 minuuttia.

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 408 kcal1 710 kJ
  • Proteiinia12 g
  • Hiilihydraatteja29 g
  • Rasvaa27 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille