Hyppää sisältöön
Paprikainen krakovanvuoka Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Paprikainen krakovanvuoka

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Kasviksista ja mausteisesta krakovanmakkarasta kypsyy uunissa maukas ja helppo arkiruoka.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    569 kJ / 136 kcal
  • Rasva
    9,6 g
  • josta tyydyttynyttä
    3,3 g
  • Hiilihydraatit
    6,2 g
  • josta sokereita
    2,8 g
  • Proteiini
    5,3 g
  • Suola
    0,9 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Halkaise paprikat, poista siemenet ja viipaloi reiluiksi paloiksi. Kuori perunat ja halkaise ne.
  2. Leikkaa tomaatit ja sipuli lohkoiksi ja makkarat sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Viipaloi valkosipulinkynnet.
  3. Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja pyörittele paprikoita, sipuleita ja perunoita, kunnes ne kuullottuvat. Levitä kasvikset laakeaan uunivuokaan. Sekoita joukkoon mausteet. Kypsennä 225 asteessa uunissa 30 minuuttia.
  4. Lisää joukkoon makkarat ja jatka kypsentämistä noin 15 minuuttia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,6 (15 arviota)

  • Taikku
    1 vuosi sitten
    Tätä olen tehnyt monesti. Lisään hieman vettä vuoan pohjalle tai laitan tomaatteja vähän reilummin että tulee nestettä