Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Meksikolainen jauhelihapaistosTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Meksikolainen jauhelihapaistos

Tämä herkullinen meksikolainen riisi-jauhelihavuoka maistuu arkena koko perheelle.

Ainekset

n. 6 annosta

    Pohja

    Vuoan voiteluun

      • 1rklvoita tai margariinia

    Täyte

    Pinnalle

    Lisäksi

    Valmistus

    yli 60 min
    1. Keitä riisi lihaliemessä miedolla lämmöllä, noin 20 minuuttia. Anna riisin jäähtyä ja lisää joukkoon kevyesti vatkatut munat. Levitä riisiseos hyvin voidellun piirakkavuoan (halkaisija n. 28 cm) pohjalle ja reunoille.
    2. Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo ja valkosipulinkynnet. Paista jauheliha pannulla omassa rasvassaan. Lisää joukkoon purjo, valkosipuli ja meksikolaiskastike. Hauduta muutama minuutti. Anna jauhelihaseoksen jäähtyä hetken aikaa ja sekoita joukkoon kevyesti vatkatut kananmunat.
    3. Levitä jauhelihaseos vuokaan riisin päälle. Paista vuokaa 175-asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia.
    4. Ota vuoka uunista ja anna vetäytyä foliolla peitettynä.
    5. Halkaise kirsikkatomaatit ja kuutioi kurkku. Lusikoi lämpimän piirakan pinnalle avpkadodippiä ja ripottele päälle tomaatit ja kurkkukuutiot. Hienonna pinnalle persiljaa. Tarjoa lisäksi jogurttia.

    Kategoriat

    Kommentoi

    Arvosana reseptille24 arvostelua