PapubologneseTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Papubolognese

Papubolognese saa mehevyyttä juureksista ja valmistuu nopeasti. Tarjoa bolognese perinteisesti pastan kanssa tai kokeile kaveriksi perunasosetta. Noin 1,00€/annos*

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 1(150 g)iso sipuli
    • 2valkosipulinkynttä
    • 3(200 g)porkkanaa
    • 200gjuuriselleriä
    • 2rklöljyä
    • 3dlvettä
    • 2laakerinlehteä
    • 1tlk(380 / 230 g)Pirkka papusekoitusta
    • 2rklPirkka tomaattisosetta
    • 1tlk(390 g)Pirkka yrttitomaattimurskaa
    • 2dlvettä
    • 3/4-1tlsuolaa
    • 1tlmustapippuria
    • tuoretta basilikaa tai persiljaa hienonnettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Pese ja kuori juurekset ja raasta ne karkeaksi raasteeksi.
  2. Kuullota paistokasarissa öljyssä sipulit. Lisää joukkoon juurekset ja jatka kuullottamista noin 5 minuuttia. Lisää vesi ja laakerinlehdet. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
  3. Lisää valutetut pavut, tomaattisose ja tomaattimurska. Huuhtele tölkki vedellä ja lisää liemi kasariin. Mausta, sekoita ja anna hautua noin 10 minuuttia.
  4. Hienonna pinnalle tuoreita yrttejä ja tarjoa pastan kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 12 arvostelua