SoijarouhekastikeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Soijarouhekastike

Soijarouhekastike on helppo lihaton ja vegaaninen vaihtoehto jauhelihakastikkeelle. Kaurakerma pyöristää mukavasti kastikkeen makua. Noin 1,45€/annos*

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori porkkana ja raasta karkeaksi raasteeksi.
  2. Kuullota sipuleita ja valkosipuleita öljyssä pannulla. Lisää porkkanaraaste ja tomaattisose. Jos käytät pakastesoijarouhetta, lisää myös se pannulle. Kuumenna muutaman minuutin ajan.
  3. Lisää pannulle tomaattimurska. Huuhtele tölkki vedellä ja lisää pannulle. Lisää myös soijarouhe, jos käytät kuivattua rouhetta. Lisää mausteet ja hauduta noin 10 minuuttia.
  4. Lisää lopuksi joukkoon kaura kasvisrasvasekoite ja kuumenna sekoittaen, älä enää keitä. Tarjoa soijarouhekastike esimerkiksi spagetin kanssa bolognesen tapaan.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 01/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 12 arvostelua