• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Papusalaatti

Papusalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • 30 - 60 min
  • 63,7 kcal / 100 g

Ainekset

3 annosta

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä pavut pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois ja jäähdytä nopeasti laskemalla päälle kylmää vettä. Valuta pavut vedestä.
  2. Kuori ja halkaise sipuli. Leikkaa terävällä veitsellä lehden ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi.
  3. Vatkaa kastikeainekset sekaisin tilavan kulhon pohjalla ja lisää sipulit, pavut ja tomaatit ja sekoita hyvin. Peitä ja anna maustua kylmässä ainakin tunnin ajan. Tarjoa paistetun lihan tai makkaroiden kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 63,7 kcal266 kJ
  • Proteiinia1,3 g
  • Hiilihydraatteja4,15 g
  • Rasvaa4,65 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu