• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lohi-tuorepastasalaatti

Ruokaisa lohi-tuorepastasalaatti on herkullinen lounas. Pakkaa salaatti vaikkapa evääksi töihin.
Lohi-tuorepastasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • alle 30 min
  • 112 kcal / 100 g

Ainekset

5 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lorauta pastan joukkoon öljyä. Leikkaa kylmäsavulohi ja kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi. Puolita kirsikkatomaatit.
  2. Sekoita jäähtyneen pastan joukkoon kylmäsavulohi- ja kesäkurpitsasuikaleet, kirsikkatomaatit, rucola (jätä osa koristeeksi) ja sitruunan mehu. Ripottele päälle yrtit ja loput rucolat.

Ravintosisältö per 100 g

  • 112 kcal470 kJ
  • Proteiinia5,63 g
  • Hiilihydraatteja13,7 g
  • Rasvaa3,87 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1