• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Värikäs broileri-pastasalaatti

Tämäkin resepti vain n. 1,70€/annos*.
Värikäs broileri-pastasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 8 annosta
  • yli 60 min
  • 335 kcal / annos (200g)

Ainekset

n. 8 annosta

Kastike

    • 3/4dlsalaattijuuston öljymarinadia
    • 1/2dlsitruunanmehua
    • 1rkljuoksevaa hunajaa
    • suolaa
    • mustapippuria

Valmistus

yli 60 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta kypsä pasta siivilässä ja kaada takaisin kattilaan.
  2. Valmista kastike. Valuta öljy salaattijuustopurkista kulhoon. Lisää sitruunanmehu. Mausta hunajalla, suolalla ja pippurilla. Sekoita kastike pastan joukkoon.
  3. Leikkaa kuorittu, halkaistu punasipuli ohuiksi viipaleiksi. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita pastan joukkoon sipulit ja aurinkokuivatut tomaatit. Anna pastan maustua ja jäähtyä.
  4. Revi salaatti, viipaloi kurkku ja suikaloi paprika. Puhdista ja halkaise retiisit.
  5. Paista broilerisuikaleet pannussa kypsiksi.
  6. Levitä laakealle vadille salaatti, kurkku, jäähtyneet broilerisuikaleet, pastaseos ja juustokuutiot. Levitä salaatin pinnalle paprika, retiisit ja rucola. Tarjoa patongin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 335 kcal1 400 kJ
  • Proteiinia20 g
  • Hiilihydraatteja22 g
  • Rasvaa19 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille7