Meksikolaiset lohitortillat
- Annosmäärä8 kpl
- Valmistusaika30 - 60 min
Täytä tortillasi vaihtelun vuoksi kasviksilla ja kirjolohisuikaleilla. Helppoa ja maukasta!
Ainekset
8 kpl
1 ps (8 kpl) | Pirkka tortilloja tai |
Täyte | |
---|---|
1 | punasipuli tai |
2 | valkosipulinkynttä tai |
1 | tai |
1 | punainen paprika tai |
1 rs (250 g) | tai |
1 rkl | öljyä tai |
1 ps (200 g) | tai |
1/2 tl | suolaa tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
1/2 tl | tai |
1 rs (300 g) | kirjolohisuikaleita tai |
n. 1/4 tl | suolaa tai |
Lisäksi | |
n. 2 dl | tai |
1 ps | jääsalaattia tai |
Valmistus
30 - 60 min
Leikkaa kuorittu, halkaistu punasipuli viipaleiksi. Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet. Suikaloi paprika. Leikkaa tomaatit kahtia.
Kiehauta sipulit ja chili paistokasarissa tilkassa öljyä. Lisää joukkoon paprikasuikaleet ja maissit. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta suolalla, pippurilla ja juustokuminalla. Lisää lopuksi tomaatit ja kirjolohisuikaleet. Hauduta kannen alla noin 5 minuuttia.
Kuumenna tortillat mikrossa tai uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Sivele tortillat dipillä ja levitä päälle salaatinlehdet ja täyte. Taita tortillat taskuiksi.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,7(16 arviota)
- 30 - 60 min3,8(48 arviota)
- 30 - 60 min4,1(103 arviota)
- yli 60 min4,1(8 arviota)
- 30 - 60 min3,0(3 arviota)
- 30 - 60 min2,0(2 arviota)
- 30 - 60 min4,8(25 arviota)
- yli 60 min3,5(2 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,8 (8 arviota)