Meksikolaiset ribsit ja avokado-coleslawTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Meksikolaiset ribsit ja avokado-coleslaw

Ribsit maustetaan meksikolaisella savuisella dry rubilla ja seurakseen ribsit saavat avokadolla höystettyä, vegaanista coleslaw -salaattia.

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(n. 2 kg)HK Viljaporsaan Spare ribsejä
    • 1dlBBQ-kastiketta

Mausteseos

    • 3rklruokosokeria
    • 1rklsuolaa
    • 1rkljuustokuminaa
    • 1rkljauhettua korianteria
    • 1rkloreganoa
    • 2tlsavupaprikajauhetta
    • 2tlvalkosipulijauhetta

Avokado-coleslaw

Kastike

    • 2(300 g)avokadoa
    • 2rkllimetin mehua
    • 3/4tlsuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

yli 60 min
  1. Sekoita mausteseoksen aineet keskenään.
  2. Siirrä ribsit isoon uunivuokaan ja hiero mausteseos ribsien pintaan. Anna maustua huoneenlämmössä tunnin ajan.
  3. Kypsennä ribsejä kannella tai foliolla peitettynä 150-asteisessa uunissa noin 3 tuntia, kunnes liha on niin kypsää, että se irtoaa helposti luista.
  4. Suikaloi kaali. Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi. Kiehauta ja valuta maissi. Kuori avokadot ja kaavi hedelmälihat kulhoon. Murskaa avokadot tasaiseksi ja lisää kastikkeen muut aineet. Sekoita kastike kaaliin, porkkanaan ja maissiin. Sekoita joukkoon myös hienonnettu korianteri.
  5. Grillaa ribseihin rapea pinta nopeasti kuumassa grillissä. Sivele kypsennyksen aikana BBQ-kastikkeella. Tarjoa ribsit avokado-coleslawn kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu