Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Melkein Pekingin AnkkaaReseptin takana kumppani

Melkein Pekingin Ankkaa

Kokeile tänä viikonloppuna valmistaa ankkaa aasialaisittain.

Ainekset

2 annosta
    • 1ankan rintafilee
    • 1tlhunajaa
    • 1rklsoijakastiketta
    • pippuriseosta
    • palapurjon valkoista osaa
    • 1/2kurkku
    • HP-kastiketta
    • 2–4vehnätortillaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paista ankanrinta nopeasti kuumassa pannussa. Ensin nahkapuoli sitten lihapuoli. Siirrä rintafilee uuninkestävään vuokaan nahkapuoli ylöspäin.
  2. Sekoita hunaja, soijakastike ja pippuriseos ja voitele rintafilee molemmin puolin seoksella. Pane vuoka uuniin 6–10 minuutiksi.
  3. Leikkaa purjopala ohuiksi viipaleiksi ja huuhtele viipaleet juoksevalla, kylmällä vedellä. Halkaise kurkku, poista pehmeä sisus ja viipaloi puolikkaat. Pane kasvikset ja HP-kastike pikkukulhoihin.
  4. Ota rintafilee uunista, irrota nahka ja paloittele se. Leikkaa rintafilee vinottain viipaleiksi.
  5. Laita tarjoiluastiaan. Lämmitä tortillat höyryttäen.
  6. Kokoa annokset tortillan päälle ja mausta HP-kastikkeella. Rullaa ja syö hyvällä ruokahalulla.

Kategoriat

Kokeile myös

Kommentoi

Arvosana reseptille10 arvostelua