• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Röstikuorrutettu rakuunabroileri

Röstiperunoilla kuorretuttu rakuunabroileri on helppoa arkiruokaa.
Röstikuorrutettu rakuunabroileri
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 520 kcal / annos (360g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ruskista broilerinfileesuikaleet parissa erässä. Viipaloi sienet. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Lisää kasvikset joukkoon ja anna kuullottua.
  2. Ripottele joukkoon vehnäjauhot ja sekoita. Lisää vesi ja kuumenna, kunnes kastike saostuu. Kaada joukkoon kerma. Mausta rakuunalla.
  3. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 5 minuuttia. Mausta suolalla ja kaada rakuunabroileri matalan uunivuoan tai neljän annosvuoan pohjalle. Kuumenna peruna-sipulisekoitus rasvassa paistokasarissa.
  4. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä perunaseos rakuunabroilerin päälle. Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia, kunnes perunakerros on saanut väriä ja paistunut rapeaksi.
  5. Tarjoa röstikuorrutettu rakuunabroileri salaatin kanssa.

Ravintosisältö perannos 360g100 g

  • 520 kcal2 180 kJ
  • Proteiinia34 g
  • Hiilihydraatteja24 g
  • Rasvaa32 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1