Röstikuorrutettu rakuunabroileri
Röstiperunoilla kuorretuttu rakuunabroileri on helppoa arkiruokaa.
4 annosta30 - 60 min520 kcal / annos (360g)
Ainekset
4 annosta
- 2rkljuoksevaa rasvaseosta
- 1rs(200 g)Pirkka herkkusieniä
- 1(250 g)Pirkka purjo
- 1rklvehnäjauhoja
- 1 1/2dlvettä
- pieni nippu tuoretta rakuunaa tai 1 tl kuivattua
- 1/2tlsuolaa
- 2rkljuoksevaa rasvaseosta
- 1ps(500 g)Pirkka peruna-sipulisekoitusta
- 1/2tlsuolaa
- mustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Ruskista broilerinfileesuikaleet parissa erässä. Viipaloi sienet. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Lisää kasvikset joukkoon ja anna kuullottua.
- Ripottele joukkoon vehnäjauhot ja sekoita. Lisää vesi ja kuumenna, kunnes kastike saostuu. Kaada joukkoon kerma. Mausta rakuunalla.
- Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 5 minuuttia. Mausta suolalla ja kaada rakuunabroileri matalan uunivuoan tai neljän annosvuoan pohjalle. Kuumenna peruna-sipulisekoitus rasvassa paistokasarissa.
- Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä perunaseos rakuunabroilerin päälle. Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia, kunnes perunakerros on saanut väriä ja paistunut rapeaksi.
- Tarjoa röstikuorrutettu rakuunabroileri salaatin kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 360g100 g
- 520 kcal2 180 kJ
- Proteiinia 34 g
- Hiilihydraatteja24 g
- Rasvaa32 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi