Possu-suppilovahveropata
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
Possu-suppilovahveropata on ihanan syksyinen pataruoka, johon sienet löytyvät parhaimmassa tapauksessa lähimetsästä. Noin 2,85€/annos.
- Laktoositon
Ainekset
6 annosta
800 g | porsaan ulkofileetä tai vähärasvaista lapaa tai |
3 rkl | vehnäjauhoja tai |
1 pkt (170 g) | tai |
1/2 l | suppilovahveroita tai |
4 | tai |
6 dl | vettä tai |
2 | Knorr lihaliemikuutiota tai |
2 rkl | sinappia tai |
6 | maustepippuria tai |
Valmistus
yli 60 min
Kuutioi liha 3 cm x 3 cm:n paloiksi. Pyörittele lihapalat vehnäjauhoissa kevyesti. Suikaloi pekoni.
Pane pekonit kylmälle pannulle ja kuumenna. Siirrä ruskistuneet pekonit uuninkestävään pataan. Ruskista lihapalat kevyesti pannulla kahdessa erässä pekoneista irronneessa rasvassa. Lisää tarvittaessa pannulle öljyä. Nosta lihat pataan.
Puhdista sienet. Paista pannulla, kunnes sienistä irronnut neste on haihtunut. Kuori ja lohko sipulit. Lisää sienet ja sipulit pataan ja kaada joukkoon vesi sekä murennetut liemikuutiot.
Mausta possu-suppilovahveropata sinapilla ja maustepippureilla. Kypsennä pata 175-asteisessa uunissa noin 1 1/2 tuntia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,2(18 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(97 arvostelua)
- yli 60 min3,0(2 arvostelua)
- 30 - 60 min2,7(30 arvostelua)
- yli 60 min4,7(37 arvostelua)
- 30 - 60 min3,3(23 arvostelua)
- 30 - 60 min2,0(10 arvostelua)
- yli 60 min4,7(15 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 4,2 (90 arvostelua)
- Kotikokki25 päivää sittenTodella positiivinen yllätys. Meni jatkoon👍
- Syksy ruoka5 vuotta sittenTodella herkullista ja helppo tehdä.Itse haudutan pidempään vielä ja olen sikurirouskua laittanut sekä suppiksia
- Jansku5 vuotta sittenTodella täyteläinen maku.
- Miss Antero6 vuotta sittenMeillä tätä on tehty jo useamman kerran,osan vedestä korvaan tummalla oluella. Lisään myös yrttejä. Hyvää on.