Meripojan pikapata
- Annosmäärä3 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Meripojan pikapata valmistuu nopeasti ja helposti jauhelihasta peruna- ja sipulipakasteiden avulla.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
3 annosta
250 g | naudan vähärasvaista jauhelihaa tai |
1 ps (200 g) | tai |
1/2 tl | suolaa tai |
1/4 tl | mustapippuria tai |
2–3 (200 g) | Pirkka porkkanaa tai |
1 ps (500 g) | tai |
6 | kokonaista maustepippuria tai |
5 dl | vettä tai |
1 | tai |
persiljaa tai |
Valmistus
30 - 60 min
Ruskista jauheliha pannulla. Lisää sipulit ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.
Kuori porkkanat ja viipaloi ne. Lado puolet perunaviipaleista pataan tai kattilaan. Levitä päälle kokonaiset maustepippurit, puolet lihaseoksesta ja porkkanat. Säästä vähän porkkanoita pinnalle koristeeksi. Lisää loput jauhelihasta ja levitä pinnalle kerros perunaviipaleita ja loput porkkanat.
Kiehauta vesi ja lisää fondi. Kaada liemi pataan ja kuumenna kiehuvaksi.
Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä, kunnes porkkanat ovat pehmeitä, noin 20 minuuttia. Hienonna padan päälle persiljaa. Tarjoa lisäksi etikkapunajuuria ja maustekurkkuja.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,2(12 arviota)
- yli 60 min4,0(16 arviota)
- yli 60 min3,9(22 arviota)
- yli 60 min3,5(15 arviota)
- yli 60 min3,0(2 arviota)
- yli 60 min3,4(153 arviota)
- yli 60 min4,5(89 arviota)
- alle 30 min4,6(46 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,0 (3 arviota)