• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Savuporo-juurespata

Pirkka-koekeittiön testaama savuporo-juurespata tuo pohjoisia makuja lautaselle. Parsakaali antaa ruokaan raikkautta ja väriä.
Savuporo-juurespata
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 64,4 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja lohko perunat sekä sipuli. Leikkaa kuoritut porkkanat ja palsternakka reiluiksi viipaleiksi.
  2. Pane juurekset kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Lisää pippurit ja laakerinlehti. Keitä noin 15 minuuttia.
  3. Ruskista sulanut porojauheliha kuumassa öljyssä ja lisää pataan.
  4. Lisää jäiset parsakaalit ja keitä muutama minuutti.
  5. Leikkaa savuporo ohuiksi suikaleiksi ja sekoita pataan.
  6. Tarkista maku. Tarjoa savuporo-juurespata puolukkahillon kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 64,4 kcal269 kJ
  • Proteiinia5,81 g
  • Hiilihydraatteja5,82 g
  • Rasvaa1,81 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1