• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Minifocacciat

Minifocacciat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 kpl
  • 30 - 60 min
  • 290 kcal / annos (140g)

Ainekset

6 kpl

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vaivaa pizzapohja-ainekset, kädenlämpöinen vesi, öljy ja rosmariini kulhossa tasaiseksi taikinaksi. Anna levätä hetki. Pyörittele palat 6 pullaksi ja taputtele ne leivinpaperin päällä litteiksi ympyröiksi (halkaisija 10 cm). Kohota liinan alla noin 15 minuuttia.
  2. Halkaise tomaatit. Painele leipäsiin kuopat ja paina tomaatin puolikkaat niihin leikkauspinta alaspäin.
  3. Painele leipäsiin kolme oliivia. Voitele focacciat öljyllä. Ripottele pinnalle rosmariinia. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 13 minuuttia. Ripottele päälle sormisuolaa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 140g100 g

  • 290 kcal1 210 kJ
  • Proteiinia7 g
  • Hiilihydraatteja42 g
  • Rasvaa10 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu