• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Minttu-fetabroilerit

Paistettujen broileripihvien päälle ripotellaan murennettua fetajuustoa, minttua, paahdettuja auringonkukansiemeniä ja persiljaa.
Minttu-fetabroilerit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 203 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(400 g)Kariniemen kananpojan ohuita fileepihvejä
    • 1-2rklPirkka ekstra neitsytoliiviöljyä
    • 1/2tlsuolaa
    • mustapippuria

Pinnalle

Valmistus

alle 30 min
  1. Paista broilerit kypsiksi rasvassa muutamassa erässä. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä broilerit tarjoiluvadille. Pidä ne lämpiminä.
  2. Suikaloi sipulit ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita ja valkosipulia rasvassa noin 5 minuuttia, kunnes sipulit ovat pehmenneet. Levitä sipulit broilereiden päälle.
  3. Murenna pinnalle feta ja mausta mintulla. Paahda auringonkukansiemenet ja ripottele fetan päälle. Koristele hienonnetulla persiljalla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 203 kcal850 kJ
  • Proteiinia19,8 g
  • Hiilihydraatteja0,94 g
  • Rasvaa13,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1