Uunifetalohi
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Uunifetalohi on arkiruokaa helpoimmillaan. Tarjoa uunifetalohi sellaisenaan tai vaikka perunasoseen kanssa.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
n. 800 g | lohifilee tai |
n. 1/2 tl | suolaa tai |
1 pkt (200 g) | tai |
2 rs (à 250 g) | tai |
1 rkl | öljyä tai |
1–2 | valkosipulinkynttä hienonnettuna tai |
3/4 tl | kuivattua basilikaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
Valmistus
alle 30 min
Pyyhi kalan pinta ja ripottele pinnalle suola. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle tai uunivuokaan. Murenna feta lohifileen pinnalle.
Sekoita kirsikkatomaatit, öljy, valkosipuli ja basilika. Levitä tomaatit kalan ympärille ja rouhi pinnalle mustapippuria.
Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta