Uunifetalohi
Uunifetalohi on arkiruokaa helpoimmillaan. Tarjoa uunifetalohi sellaisenaan tai vaikka perunasoseen kanssa. Noin 4,90 €/annos*
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- n. 800glohifilee
- n. 1/2tlsuolaa
- 1pkt(200 g)Pirkka Parhaat fetajuustoa
- 2rs(à 250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
- 1rklöljyä
- 1-2valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 3/4tlkuivattua basilikaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Pyyhi kalan pinta ja ripottele pinnalle suola. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle tai uunivuokaan. Murenna feta lohifileen pinnalle.
- Sekoita kirsikkatomaatit, öljy, valkosipuli ja basilika. Levitä tomaatit kalan ympärille ja rouhi pinnalle mustapippuria.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi
Oman maun mukaan mausteita vaa! Pidin itse 10min uunissa.
Aivan täydellinen ohje! Kala ei myöskään kuiva tomaattien ansiosta, vaikka kypsentäisi raskaana olevalle sopivaksi, suuri plussa!
Tosi ihanan makuinen kalan ja feta ystävälle. Samalla valmistuvat terveelliset tomaatit uunissa. Erittäin helppo ja nopea valmistaa. Suosikkini, jota olen suositellut ystävilleni. Nam nam❣️😋
Käykö forelli ?
Viola, käy toki.