Hyppää sisältöön
Vodkagraavattu siikaTestattu K-Ruoka koekeittiössä
Arkiston aarre

Vodkagraavattu siika

  • Annosmäärä10 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Vodkagraavattu siika on yllättävä graavikala esimerkiksi juhliin. Muista, että vodkagraavattu siika vaatii vuorokauden marinoitumisajan jääkaapissa.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

10 annosta
  • 2 (550 g) siikafileetä
  • 1/2 dl vodkaa
  • 2 rkl sitruunanmehua
  • 3 rkl merisuolaa
  • 3 rkl sokeria
  • 1 tl valkopippuria
  • 1 dl tilliä hienonnettuna

Ravintosisältö

  • Energia
    447 kJ / 107 kcal
  • Rasva
    1,6 g
  • josta tyydyttynyttä
    0,3 g
  • Hiilihydraatit
    5,4 g
  • josta sokereita
    5,4 g
  • Proteiini
    13,6 g
  • Suola
    7,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Nypi siikafileistä ruodot kalapinseteillä. Leikkaa fileet ohuehkoiksi viipaleiksi viistottain nahkaa myöten graavikalan tapaan.
  2. Sekoita vodka, sitruunanmehu, suola, sokeri, valkopippurit ja hienonnettu tilli keskenään. Levitä kalaviipaleet laakealle vadille. Kaada päälle vodkaseos.
  3. Nosta jääkaappiin marinoitumaan vuorokaudeksi. Kala säilyy kylmässä 4–5 päivää.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,6 (15 arviota)

  • sdgswe4 2
    8 vuotta sitten
    xdestgg3vf