Hyppää sisältöön
Mokkacharlotte Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Mokkacharlotte

  • Annosmäärä16 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
Moccacharlotte on helppo tehdä valmiista kääretörtusta.

    Ainekset

    16 annosta

    Koristelu

    • 1 dl vispikermaa
    • tummaa suklaata rouhittuna

    Ravintosisältö

    • Energia
      1 209 kJ / 289 kcal
    • Rasva
      18,8 g
    • josta tyydyttynyttä
      10,4 g
    • Hiilihydraatit
      24,1 g
    • josta sokereita
      21,5 g
    • Proteiini
      5,7 g
    • Suola
      0,2 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    yli 60 min
    1. Viipaloi kokonainen kääretorttu 12 viipaleeseeen ja puolikas torttu 6 viipaleeseen. Vuoraa lasikulhon (tilavuus n. 2 l) seinämät kääretorttuviipaleilla. (Kanneksi jää 6 viipaletta.)
    2. Pane liivatteet pehmenemään kylmään veteen. Rouhi suklaa isolla veitsellä karkeaksi rouheeksi. Vaahdota kerma. Valmista kahvijuoma. Sekoita rahka, kermaviili,vanilliinisokeri ja sokeri. Purista liivatteista vesi ja liuota liivatteet kuumaan kahviin.
    3. Kaada seos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen rahkaseoksen joukkoon. Lisää kermavaahto ja rouhittu suklaa. Kaada seos kääretorttusyvennykseen. Pane kulho hetkeksi jääkaappiin hyytymään.
    4. Asettele hyytelön päälle loput kääretorttuviipaleet. Peitä kulho muovikelmulla. Anna hyytyä 3–4 tuntia. Kumoa hyytelö vadille. Koristele kermavaahtopursotuksilla ja suklaarouheella.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti