Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
MokkacharlotteTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Mokkacharlotte

Moccacharlotte on helppo tehdä valmiista kääretörtusta.

Ainekset

16 annosta
    • 1 1/2kpl(à 300 g)Pirkka kääretorttua
    • 5liivatetta
    • 100gtummaa suklaata
    • 3dlvispikermaa
    • 1/2dlvahvaa kahvijuomaa
    • 1tlk(200 g)Pirkka Kevyt kermaviiliä
    • 1rklvanilliinisokeria
    • 1dlsokeria

Koristelu

    • 1dlvispikermaa
    • tummaa suklaata rouhittuna

Valmistus

yli 60 min
  1. Viipaloi kokonainen kääretorttu 12 viipaleeseeen ja puolikas torttu 6 viipaleeseen. Vuoraa lasikulhon (tilavuus n. 2 l) seinämät kääretorttuviipaleilla. (Kanneksi jää 6 viipaletta.)
  2. Pane liivatteet pehmenemään kylmään veteen. Rouhi suklaa isolla veitsellä karkeaksi rouheeksi. Vaahdota kerma. Valmista kahvijuoma. Sekoita rahka, kermaviili,vanilliinisokeri ja sokeri. Purista liivatteista vesi ja liuota liivatteet kuumaan kahviin.
  3. Kaada seos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen rahkaseoksen joukkoon. Lisää kermavaahto ja rouhittu suklaa. Kaada seos kääretorttusyvennykseen. Pane kulho hetkeksi jääkaappiin hyytymään.
  4. Asettele hyytelön päälle loput kääretorttuviipaleet. Peitä kulho muovikelmulla. Anna hyytyä 3–4 tuntia. Kumoa hyytelö vadille. Koristele kermavaahtopursotuksilla ja suklaarouheella.

Kategoriat

Kokeile myös

Kommentoi

Arvosana reseptille