• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Parsasalaatti alla padano

Parsasalaatti alla padano
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 95,3 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta
    • 1/2kerää (n. 120 g)jäävuorisalaattia
    • 1/2ruukkua(n. 60 g)tammenlehtisalaattia
    • 1/2ruukkua(n. 30 g)rucolaa
    • 150gtuoretta kurkkua

Kastike

Päälle

Valmistus

alle 30 min
  1. Huuhtele salaatit ja rucola ja valuta hyvin. Valuta parsat liemestä ja jaa kahtia. Kuutioi kurkku. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
  2. Revi salaatit pienemmiksi paloiksi laakeaan vatiin. Leikkaa rucolat kahtia ja sekoita salaatin kanssa. Levitä päälle kurkkukuutiot ja parsat. Annostele kastike tasaisesti salaatille.
  3. Leikkaa juusto lehdenohuiksi lastuiksi terävällä veitsellä ja levitä salaatille. Mittaa pinjansiemenet pannulle ja kuumenna ravistellen kunnes saavat kauniin, paahtuneen värin. Levitä salaatin päälle.
  4. Koristele timjaminoksilla. Tarjoa marinoidun, kylmän lihan kanssa. Sopii myös aterian alkupalaksi leivän kanssa.

Tiesitkö että...

Buffetpöydässä annoskoko on 10 annosta.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 95,3 kcal399 kJ
  • Proteiinia3,47 g
  • Hiilihydraatteja1,46 g
  • Rasvaa8,31 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua