Parsasalaatti alla padano
Herkullinen parsasalaatti sopii niin arkeen kuin juhlaan!
6 annostaalle 30 min95,3 kcal / 100 g
Ainekset
6 annosta
- 1/2kerää (n. 120 g)jäävuorisalaattia
- 1/2ruukkua(n. 60 g)tammenlehtisalaattia
- 1/2ruukkua(n. 30 g)rucolaa
- 1tlk(330 g)Pirkka valkoista tankoparsaa
- 150gtuoretta kurkkua
Kastike
- 1rklvaaleaa balsamiviinietikkaa
- 2tlsitruunan mehua
- 1/4tlmustapippuria
Päälle
- 1/2dlpinjansiemeniä paahdettuna
- muutamia timjaminoksia
Valmistus
alle 30 min- Huuhtele salaatit ja rucola ja valuta hyvin. Valuta parsat liemestä ja jaa kahtia. Kuutioi kurkku. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
- Revi salaatit pienemmiksi paloiksi laakeaan vatiin. Leikkaa rucolat kahtia ja sekoita salaatin kanssa. Levitä päälle kurkkukuutiot ja parsat. Annostele kastike tasaisesti salaatille.
- Leikkaa juusto lehdenohuiksi lastuiksi terävällä veitsellä ja levitä salaatille. Mittaa pinjansiemenet pannulle ja kuumenna ravistellen kunnes saavat kauniin, paahtuneen värin. Levitä salaatin päälle.
- Koristele timjaminoksilla. Tarjoa marinoidun, kylmän lihan kanssa. Sopii myös aterian alkupalaksi leivän kanssa.
Tiesitkö että...
Buffetpöydässä annoskoko on 10 annosta.Kategoriat
Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 95,3 kcal399 kJ
- Proteiinia 3,47 g
- Hiilihydraatteja1,46 g
- Rasvaa8,31 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi