Muikkuvuoka
Helppo sitruunalla ja tillillä maustettu kermainen muikkuvuoka kypsyy uunissa noin puolessa tunnissa. Tarjoa muikkuvuoka keitettyjen perunoiden tai perunamuusin kanssa. Noin 2,00€/annos.*
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- n. 600gpienehköjä, perattuja muikkuja
- 1tlsuolaa
- 1tlmustapippuria
- 1rklrypsiöljyä
- 1(100 g)punasipuli
- 1valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 1tlsitruunankuorta raastettuna
- 1/2tlsuolaa
- 1dltilliä hienonnettuna
- ripausmustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Mausta muikut kauttaltaan suolalla ja pippurilla ja lado öljyllä voideltuun uunivuokaan.
- Kuori punasipuli ja leikkaa se puolirenkaiksi. Pane sipulit kalojen väleihin vuokaan.
- Sekoita kerman joukkoon valkosipuli, sitruunankuori ja suola sekä puolet tillistä. Levitä tasaisesti kalojen päälle. Rouhi pinnalle mustapippuria.
- Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Ripottele loput tillit pinnalle. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi