• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Munakoiso-hallouminyytit

Munakoiso-hallouminyytit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

12 kpl

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa kummankin munakoison keskiosasta 6 ohutta ja ehjää viipaletta pitkittäin. Sekoita oliiviöljyn joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet ja mausteet.
  2. Voitele viipaleet kummaltakin puolelta mausteöljyllä ja lado uunipannulle leivinpaperin päälle yhteen kerrokseen. Paista 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia, kunnes munakoisot hieman pehmenevät.
  3. Leikkaa halloumijuusto poikittain 12 viipaleeseen. Viipaloi tomaatit. Aseta munakoisoviipaleen paksumpaan päähän juustoviipale poikittain. Lisää juuston päälle tomaattiviipale ja iso basilikanlehti. Käännä munakoisoviipaleen toinen pää täytteen yli ja kiinnitä päät toisiinsa vedessä liotetulla cocktailtikulla.
  4. Pariloi nyyttejä grillissä tai muurinpohjapannulla molemmin puolin, kunnes munakoisot saavat hiukan väriä ja juusto pehmenee. Tarjoa munakoisonyytit liha-, broileri- tai kalaruokien lisäkkeenä tai sellaisenaan kasvisruokana.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit täyttää nyytit valmiiksi vaikka edellisenä päivänä. Säilytä jääkaapissa ja pariloi juuri ennen tarjoamista.

Ravintosisältö perannos 70g100 g

  • 150 kcal628 kJ
  • Proteiinia4 g
  • Hiilihydraatteja2 g
  • Rasvaa14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille6